Department

Lager

Connect

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vad är det bästa med att jobba på MEDS?

"Det bästa med att jobba på MEDS är alla fantastiska kollegor och stämningen som alltid är på topp på lagret. Det bidrar till en riktigt härlig team-känsla med en sammanhållning som gör att det alltid är kul att komma till jobbet! Arbetsuppgifterna kan vara väldigt olika, vilket gör att man aldrig har en tråkig stund! Man kan få lära sig arbetsuppgifterna på flera avdelningar och det finns alltid möjligheter att utvecklas på jobbet och klättra på karriärstegen"

Emma Diaz
Team leader

 

"MEDS är ett företag med många olika personligheter och kulturer. Det gör att vi kan dela med oss av det vi vet/kan och skapa ett starkt team.Det finns variation i arbetsuppgifterna och det gör att man kan utvecklas både som person och arbetskollega. Det har jag själv fått känna på bland annat när jag började ansvara för upplärning. Innan jag började på MEDS så kände jag att jag hade svårt att förklara vissa saker. Sedan jag fick ansvaret för att hålla i upplärningar så har jag utvecklats inom att förklara och ge instruktioner. Jag har insett att det inte fungerar att lära alla personer på samma sätt.

Hos oss är det en fin gemenskap och när man jobbar som ett lag så får man ut mycket utav det. Man har roligare på jobbet och lär sig att ta hjälp av andra. Man klarar ju inte allt själv speciellt när det blir högt tempo vilket det kan bli!"

Johan Toruno
Lagerarbetare

Drivhjulsvägen 42
126 30 Hägersten Vägbeskrivning Se sida

IT-kontoret

Verdandigatan 5
114 24 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på MEDS Apotek?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@meds.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor